Πυροσβεστήρας Νερού 9 Λίτρων W9DN

Γερμανικός πυροσβεστήρας κατασκευασμένος από το κολοσσό Gloria GmbH η οποία είναι η πρωτοπόρος στην κατασκευή πυροσβεστήρων και πυροσβεστικού εξοπλισμού στην Ευρώπη. Ο πυροσβεστήρας νερού W9DN είναι φιλικός στο περιβάλλον και είναι κατάλληλος για την κατηγορία φωτιάς Α όπου τον καθιστά ιδανικό για κατάσβεση στερεών καυσίμων υλικών οπώς ξύλο, χαρτί και ρούχων.

Πυροσβεστήρες νερού είναι κατάλληλοι για χρήση σε περιβάλλοντα οπου περιέχονται στερεά καύσιμα υλικά όπως το ξύλο, το χαρτί ,άχυρο και ρουχισμό. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το νερό είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε φωτιά με παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η κατασβεστική του ικανότητα βασίζεται στην ιδιότητα του να απορροφά σημαντικά ποσά θερμότητας από την εστία φωτιάς, οπότε και ατμοποιείται. Ταυτόχρονα, απομονώνει θερμικά όλη την περιοχή της εστίας. Το εκτοξευόμενο νερό πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα αντικείμενα στις περιοχές που καίγονται.


Το κύλινδρο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, πάχους 1,24mm, µε πλαστική εσωτερική επικάλυψη για αντιδιαβρωτική προστασία, βαµµένο µε ηλεκτροστατική βαφή πούδρας φούρνου σε απόχρωση κόκκινη. Η βαλβίδα είναι μπρούντζινη με ασημένια επιχρωμίωση και περιλαμβάνει πιεσόμετρο (μανόμετρο) για συνεχές οπτικό έλεγχο της εσωτερικής πίεσης του κυλίνδρου που βρίσκεται σε συνεχές πίεση. Ο κύλινδρος έχει εξαιρετικές αντοχές στην υγρασία , υψηλές θερμοκρασίες, υπεριώδης ακτινοβολία (UV) και σε φυσικές διαβρώσεις και αυτό οφείλεται στην ειδική εποχική βαφή υψηλής αντίστασης.


Πιστοιημένος σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 3-7  και το γερμανικό DIN. Το κύλινδρο και ο πυροσβεστήρας φέρουν την σήμανση CE ως πλήρες σύνολο είναι εγκριμένα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 97/23/ΕΚ για τον εξοπλισμό υπό πίεση (PED), όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν περάσει από τεστ αντοχής πιέσεως.

 

 

Κύρια χαρακτηριστηκά
 • Εύκολη χρήση λαβής εκκένωσης

 • Πλήρως επαναγεμιζόμενος

 • Υψηλή αντοχή σε υγρασία, ψηλές θερμοκρασίες και ακτίνες UV

 • Ελεγχόμενο άδειασμα του πυροσβεστικού υλικού  

 • Εσωτερική επένδυση από πολυαιθυλένιο 

 • Ισχυρή προστατευτική βάση

 • Με πιεσόμετρο (μανόμετρο) για ένδειξη σωστής λειτουργικής πίεσης

 • Ενημερωτική εκτύπωση (Αγγλικά / Ελληνικά) με τη χρήση γραφικών για να δείξει τα βήματα που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του πυροσβεστήρα
 • Εύκολη αφαίρεση περόνης ασφάλειας 

 • Βαλβίδα και μοχλός κατασκευασμένα από ανθεκτικό μέταλλο 

 • Μακρύ εύκαμπτο λάστιχο υψηλής πιέσεως

 • 10 χρόνια περιορισμένη εγγύηση

 • Βαμμένος με εποξικήβαφή υψηλής αντίστασης για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες

 • Πιστοποίηση αντοχής σε συνθήκες θάλασσας 
Τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντος

 

Πυροσβεστικό υλικό: Νερό

Καθαρό βάρος: 9 λίτρα

Συνολικό βάρος (περίπου): 14,6 kg


Ύψος: 552 mm

Διάμετρος κυλίνδρου: 202 mm

Χρόνος αδειάσματος: 40 δευτερόλεπτα

Απόσταση εκκένωσης: 4 μέτρα

Πίεση λειτουργίας: 7 bar

Πυροσβεστική ικανότητα: 21 A 

Κατασκευή κυλίνδρου: Αλουμίνιο

Βαλβίδα: Ορειχάλκινο τύπου αυτόκλειστρου με ασημένια επιχρωμίωση 

Χερούλι βαλβίδας: Μεταλλικό

Θερμοκρασία λειτουργίας: 0°C μέχρι 60°C 

Προωθητικό αέριο: Άζωτο

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για έγγραφα και πληροφορίες που μπορείτε χρειαστείτε.

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση : Λεωφόρος Γερίου 83 , 2200 Γέρι, Λευκωσία

Ταχυδρομικό Κιβώτιο : 27432, 1645 Λευκωσία

Τηλέφωνο : +357 22467200

Φαξ : +357 22487388

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Υπηρεσίες


 • We can service and maintain all types of fire extinguishers and equipment in our modern fully equipped workshop.  στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας με εξειδικευμένους τεχνικούς.All our technicians are audited both internally and externally for quality of workmanship. Excellent customer service involving good knowledge of our product or service and focused positive personalized attention to the customer to ascertain need and supply it in a prompt.

 • We provide and install all types of portable fire extinguishers,  high tech fire suppression systems, fire hose reels, emergency and exit lighting systems, first aid boxes and in any specialized fire fighting equipment. We cover the whole island and offer free site surveys with no obligation quotations.