Πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 2 kg KS2ST


Γερμανικός πυροσβεστήρας κατασκευασμένος από το κολοσσό Gloria GmbH η οποία είναι η πρωτοπόρος στην κατασκευή πυροσβεστήρων και πυροσβεστικού εξοπλισμού στην Ευρώπη. Ο πυροσβεστήρας του διοξειδίου του άνθρακα KS2ST είναι φιλικός στο περιβάλλον και είναι κατάλληλος για κατηγορίες φωτιάς Β και για την καταπολέµηση πυρκαγιών με παρουσία ηλεκτρικού ρευμάτος εκ των οποίων τον καθιστά ιδανικό για κατάσβεση  πετρελαίου , βενζίνης ,παραφίνης και σε φωτιές με παρουσία ηλεκτρισμού. 


Οι πυροσβεστήρες που διαθέτουν το φυσικό κατασβεστικό υλικό του διοξειδίου του άνθρακα, είναι το ιδανικό εργαλείο για την καταπολέμηση αρχικών πυρκαγιών τη κατηγορία πυρκαγιάς Β. Χαρακτηρίζεται από την γρήγορη και εύκολη δυνατότητα χειρισμού του και είναι υλικό που υπάρχει στο περιβάλλον και έτσι δεν συμβάλλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η ικανότητα κατάσβεσης βασίζεται στην ικανότητα κατάπνιξης. Το διοξείδιο του  άνθρακα κατασβήνει τη φωτιά εντελώς  χωρίς να αφήνει υπολείματα και δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιο.


Ο κύλινδρος είναι φτιαγµένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με BS 5045, είναι εξωτερικά καλυμμένο με στεγανή ανθεκτική επίστρωση από 100% πολυεστερική κόλλα εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής του κύλινδρου. Η βαλβίδα είναι ορειχάλκινη μοχλικού τύπου με δίσκο θραύσης και χρησιμοποιείται επίσης ως χειρολαβή μεταφοράς του πυροσβεστήρα. Ο κύλινδρος έχει εξαιρετικές αντοχές στην υγρασία , υψηλές θερμοκρασίες, υπεριώδης ακτινοβολία (UV) και σε φυσικές διαβρώσεις και αυτό οφείλεται στην ειδική εποχική βαφή υψηλής αντίστασης.


Πιστοιημένος σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 3-7  και το γερμανικό DIN. Το κύλινδρο και ο πυροσβεστήρας φέρουν την σήμανση CE ως πλήρες σύνολο είναι εγκριμένα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 97/23/ΕΚ για τον εξοπλισμό υπό πίεση (PED), όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν περάσει από τεστ αντοχής πιέσεως.

 

 

 

 Κύρια χαρακτηριστηκά

 • Εύκολη χρήση λαβής εκκένωσης
 • Χωρίς υπολείμματα του κατασβεστικού υλικού

 • Πλήρως επαναγεμιζόμενος

 • Υψηλή αντοχή σε υγρασία, ψηλές θερμοκρασίες και ακτίνες UV
 • Κύλινδρος κατασβεστικού υλικού από χάλυβα υψηλής ποιότητας

 • Ελεγχόμενο άδειασμα του πυροσβεστικού υλικού  

 • Εύκολο στη μεταφορά

 • Φιλικό προς το περιβάλλον

 • Ενημερωτική εκτύπωση (Αγγλικά / Ελληνικά) με τη χρήση γραφικών για να δείξει τα βήματα που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του πυροσβεστήρα
 • Εύκολη αφαίρεση περόνης ασφάλειας 

 • Βαλβίδα και μοχλός κατασκευασμένα από ανθεκτικό μέταλλο 

 • Συμπεριλαμβάνεται με στήριγμα τοίχου

 • 10 χρόνια περιορισμένη εγγύηση  

 
 Τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντος

Πυροσβεστικό υλικό: Διοξείδιο του άνθρακα-Co2


Καθαρό βάρος: 2 kg

Συνολικό βάρος (περίπου): 6,5 kg


Συνολικό Yψος: 590 mm

Διάμετρος κυλίνδρου: 104 mm

Χρόνος αδειάσματος: 8,5 δευτερόλεπτα

Απόσταση εκκένωσης: 3 μέτρα

Πυροσβεστική ικανότητα: 34 B

Κατασκευή κυλίνδρου: Ατσάλι

Βαλβίδα: Ορειχάλκινη μοχλικού τύπου με δίσκο θραύσης

Χερούλι βαλβίδας: Μεταλλικό

Θερμοκρασία λειτουργίας: -30° C μέχρι 60° C 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για έγγραφα και πληροφορίες που μπορείτε να χρειαστείτε.

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση : Λεωφόρος Γερίου 83 , 2200 Γέρι, Λευκωσία

Ταχυδρομικό Κιβώτιο : 27432, 1645 Λευκωσία

Τηλέφωνο : +357 22467200

Φαξ : +357 22487388

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Υπηρεσίες


 • We can service and maintain all types of fire extinguishers and equipment in our modern fully equipped workshop.  στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας με εξειδικευμένους τεχνικούς.All our technicians are audited both internally and externally for quality of workmanship. Excellent customer service involving good knowledge of our product or service and focused positive personalized attention to the customer to ascertain need and supply it in a prompt.

 • We provide and install all types of portable fire extinguishers,  high tech fire suppression systems, fire hose reels, emergency and exit lighting systems, first aid boxes and in any specialized fire fighting equipment. We cover the whole island and offer free site surveys with no obligation quotations.